Dezvoltarea asociației

Despre activitățile proprii de dezvoltare ale asociației

activitățile proprii de dezvoltare ale asociației

Dezvoltarea conceptuală reprezintă o primă serie de activități ale asociației Transylvania World, prin care sunt emise conceptele ce stau la baza brandului pentru Transylvania. Conceptele, sub forma unor documente, sintetizează pe de o parte principalele elemente ale istoriei Transilvaniei, ale satului și gospodăriei tradiționale, în spiritul adevărului istoric, iar pe de altă parte sintetizează elementele cele mai reprezentative ale mitologiei dacice și ale folclorului românesc fantastic. Aceasta este baza conceptuală, povestea de brand a Transilvaniei.

În continuare asociația întreprinde activități de cercetare și documentare pentru a emite noi concepte și subconcepte, inclusiv concepte proprii care vor avea la bază personajele fantastice ale folclorului românesc. Acest tip de dezvoltare permite lărgirea spectrului de domenii de aplicabilitate ale brandului, permițând creșterea numărului de produse și servicii promovate de asociație la nivel international, creșterea notorietății brandului și indirect atrage noi tipuri de venituri realizabile prin licențiere care permit autofinanțarea și investițiile asociației.

Identificarea, pregătirea și lansarea proiectelor asociației reprezintă o a doua serie de activități de dezvoltare care au ca scop îndeplinirea misiunii asumate. Acestea includ standardizările și clasificările produselor și serviciilor transilvănene, portalurile asociate prin care se realizează indirect lanțul global de prezentare, promovare și distribuție, proiectele proprii de conservare și protejare a patrimoniului traditional, a mediului precum și diverse proiecte cu caracter social-caritabil și cultural.

Activități

mai multe


© Transylvania World Association | 2023