investițiile asociației

Despre activitățile de investiții ale asociației pentru Transilvania

Despre activitățile de investiții pentru Transilvania

Investițiile asociației Transylvania World se realizează prin intermediul veniturile obținute de asociație prin diverse surse de auto-finanțare, având ca scop dezvoltarea permanentă a brandului și susținerea proiectelor asociației, în principal pentru lărgirea bazei de servicii și produse specifice Transilvaniei și pentru dezvoltarea lanțului global de distribuție al acestora. În paralel, investițiile au ca scop conservarea și protejarea valorilor și tradițiilor transilvănene, cu respectarea strictă a principiului adevărului istoric.

Investițiile urmează o schemă de partajare, adusă la zi anual, în funcție de cuantumul veniturilor realizate. Schema urmărește alocarea unor sume echilibrate, destinate cercetării, marketing-ului, dezvoltării și activităților social-caritabile și culturale.

Despre activitățile de cercetare ale asociației pentru Transilvania

Pe măsura dezvoltării asociației, a cooptării diferitelor categorii de membrii, ne propunem să realizăm atât investiții proprii, cât și investiții în parteneriat cu mediul privat și cel public, inclusiv să promovăm parteneriate public-private.

Activități

mai multe


© Transylvania World Association | 2023