Înființarea filialelor internaționale

Condiții și informații pentru înființarea de filiale internaționale ale Transylvania World

Condițiile și pașii pentru a deveni reprezentant

Dezvoltăm o rețea globală de filiale, pornind de la reprezentanți români de elită în diaspora, sau asocieri între reprezentanți români de elită și străini; nicio filială internațională nu poate fi înființată fără să îndeplinească condiția de elitism și participare a românilor în structura lor inițială, din motive foarte bine întemeiate.

În ceea ce privește elitismul, este important ca reprezentanții să fie persoane care au dovedit o carieră profesională de succes în străinătate, fie ca angajați de top ai unor organizații cu renume, fie antreprenori care au dovedit calități de a demara afaceri pe cont propriu în străinătate, în așa fel încât să constituim per ansamblu un pol de competență capabil să susțină dezvoltarea și promovarea sustenabilă a unui brand internațional de top.

Condiția ca reprezentantul inițial să fie român, ori asocierea de persoane ce va înființa filiala să aibe în componență cel puțin un român, este de asemenea esențială, deoarece nici-un străin nu poate înțelege ca un român specificul transilvănean, făcând astfel aproape imposibilă colaborarea noastră pentru îndeplinirea misiunii asociației Transylvania World.

De asemenea, reprezentanții ce urmează să constituie filialele Transylvania World în lume trebuie să fie dispuși să contribuie financiar la investiția inițială în dezvoltarea brand-ului și a filialei respective, urmând să își recupereze investiția prin activitățile desfășurate de Transylvania World în țara/regiunea respectivă. Cuantumul investiției este stabilit pentru fiecare țară în parte, calculat funcție de potențialul țării respective, și este prezentat în secțiunea „aplică pentru a fi reprezentant”.

Așa cum se menționează în secțiunea de prezentare a activității internaționale, constituim reprezentanțele cu români din diaspora sau asocieri care au în componență cel puțin un român, oameni de elită profesională, cu un profil de gândire ”out of the box” dar ghidați în viață de valori și principii care susțin libertatea, concurența loială, grija față de mediu și natură, toleranța și care resping categoric fanatismul religios și orice fel de tipuri de discriminare. Dorim să sudăm o echipă de prieteni, pentru care veniturile personale sunt importante dar nu reprezintă totul; să fim pe aceași „lungime de undă” și în afara muncii ce o prestăm, astfel încât să putem închega o relație de amiciție și încredere.

Beneficiile de a deveni reprezentant internațional al Transylvania World constau în salarizarea ca reprezentant și oportunitatea de a participa ca asociați în afacerile colaterale ce izvorăsc ca urmare a activităților noastre, cu drept de exclusivitate pentru teritoriile reprezentate. Toate aceste detalii le discutăm la momentul aplicării.

Pașii și cerințele pentru a aplica la poziția de reprezentant al Transylvania World în străinătate sunt:

  1. 1. Lecturarea cu mare atenție a site-ului www.TransylvaniaWorld.com. Discutăm și clarificăm întrebările aplicanților, oferim detalii în plus, dar nu înainte ca aceștia să depună minimul de efort pentru a parcurge paginile deja publicate pe site (am publicat un set de pagini, urmând să finalizăm site-ul pe 15 mai 2017, suficient cât aplicanții să își poată face o idee per ansamblu despre misiunea Transylvania World) ;
  2. 2. Aplicarea pentru poziția de reprezentant, urmând instrucțiunile la secțiunea „aplică pentru a fi reprezentant”;
  3. 3. Discutarea detaliilor și clarificări prin video-conferință;
  4. 4. Odată finalizate discuțiile și stabilirea reprezentantului, urmează partea de contribuție, care în afară de investiția financiară inițială presupune următoarele activități:
  5. 5. Traducerea site-ului în limba țării reprezentanței. Dacă sunt mai mulți reprezentanți, din țări diferite, care utilizează aceași limbă, traducerile se partajează în mod egal între reprezentanți. Nu este nevoie de managementul site-ului, de realizări grafice, etc – toate acestea sunt pregătite la centru, de echipa din România;
  6. 6. Stabilirea, cu ajutorul nostru, a câtorva contacte inițiale, între care ambasada sau consulatul României din țara respectivă;
  7. 7. Traducerea, ca la pct. 5, a materialelor aferente rețelelor sociale, pentru conturile țărilor respective. Și în acest caz, nu este nevoie de managementul rețelelor, de acest aspect se ocupă echipa din România.
  8. 8. După ce secțiunea site-ului pentru țara / regiunea respectivă este finalizat, trecem la înființarea juridică a filialei, respectiv trecem de la statutul de „reprezentant” la statutul de „filială” ce va putea acționa legal inclusiv pentru angajarea de personal, odată cu demararea activității de licențiere, distribuție și alte activități care necesită forma legală de filială.
  9. 9. Pentru toate activitățile menționate mai sus, în afară de traducerea site-ului, reprezentanții inițiali ai Transylvania World nu au de depus o muncă care să îi solicite mai mult de 30 minute zilnic iar activitățile nu sunt zilnice; intreaga activitate fiind flexibilă și neobligând la un orar anume. Odată ce demarează activitățile propriu-zise, încep și încasările pentru aceste activități astfel că reprezentantul poate intra în regim de angajat part-time/full-time al propriei filiale sau poate angaja personal pentru desfășurarea acestor activități – totul desfășurându-se in ritmul cererii solicitate de piață. Toate aceste detalii vor fi discutate în cadrul video-conferinței, după aplicarea la secțiunea „aplică pentru a fi reprezentant”.

Internațional

despre noi

  • Sumar - despre asociația noastră
  • Misiune - obiectivele noastre principale
  • Echipă - oamenii care lucrează
  • Finanțare - cum lucrăm financiar

mai multe


© Transylvania World Association | 2023