Internațional

Activitatea internațională pentru promovarea Transilvaniei și a produselor aferente

Filialele înființate până în prezent

Pe termen scurt ne propunem să deschidem filiale în principalele țări iar ulterior vom acoperi majoritatea țărilor la nivel global. Pentru a deveni reprezentant al Transylvania World în străinătate consultă aici secțiunea „Înființarea filialelor internaționale”.

 

Filiala Germania

 

Germania

München
Diana Sandu

Filiala Anglia

 

Anglia

Londra
George Adumitroaiei

Filiala Franta

 

Franța

Paris
Victor Messika
Filiala Olanda
Olanda

Amsterdam
Iulia Marincas

Activitatea internațională și filiale din străinătate

Asociația Transylvania World își îndeplinește misiunea asumată prin intermediul unei structuri de top formată din echipa din România și filialele internaționale pe care le dezvoltăm în toate țările.
Rolul filialelor internaționale este esențial pentru activitatea noastră, având în vedere că țintele promovării produselor și serviciilor specifice transilvănene pe care le licențiem sunt consumatorii finali din străinătate.

Echipa din România dezvoltă brandul Transylvania World, pornind de la inițierea strategiei, realizarea bazei conceptuale, dezvoltarea standardelor și clasificărilor pentru produse și servicii, identificarea și branduirea lor, procesul de licențiere al acestora și toate activitățile conexe ale asociației pentru dezvoltarea și marketingul brandului.

Filialele din străinătate ale Transylvania World reprezintă pilonii de bază ai asociației prin care pe de o parte se culeg și se livrează către echipa din România informațiile personalizate specifice pentru fiecare țară iar pe de altă parte, pilonii prin care asociația promovează și pune la vânzare în țările respective produsele procesate, licențiate și personalizate în baza informațiilor primite, venite dinspre filialele sale internaționale.

Cu alte cuvinte, filialele internaționale sunt pilonii de bază ai lanțului global de marketing și distribuție al produselor și serviciilor transilvănene. Filialele noastre sunt constituite de români din diaspora sau asocieri care au în componență cel puțin un român, oameni de elită profesională, cu un profil de gândire ”out of the box” dar ghidați în viață de valori și principii care susțin libertatea, concurența loială, grija față de mediu și natură, toleranța și care resping categoric fanatismul religios și orice fel de tipuri de discriminare.

În altă ordine de idei, ca parte a strategiei de marketing a brandului, prin simpla lui existență, grupul de filiale din străinătate reprezintă un important factor de promovare on-line al brandului, creând o structură multinațională și multilingvă care contribuie substanțial la clasamentul de top al rezultatelor oferite de motoarele de căutare, în speță la Google, și la distribuirea materialelor virale pe rețelele sociale.

În cazul unor țări importante din punct de vedere economic, care au o și întindere largă (Statele Unite, Canada, Anglia, Germania, Franța, Australia) înființăm și filiale regionale pentru a putea acoperi în mod eficient reprezentarea Transylvania World.

Pentru a deveni reprezentant al Transylvania World în străinătate consultă aici secțiunea „Înființarea filialelor internaționale”.

Internațional

despre noi

  • Sumar - despre asociația noastră
  • Misiune - obiectivele noastre principale
  • Echipă - oamenii care lucrează
  • Finanțare - cum lucrăm financiar

mai multe


© Transylvania World Association | 2023