misiunea asociației noastre

Misiunea asociației Transylvania World

Misiunea asociației Transylvania World

Transylvania World este o asociaţie non-profit ce îşi propune să promoveze la nivel internațional Transilvania şi zonele învecinate în care influenţa tradiţiilor transilvănene se simte puternic, să ofere elemente de cercetare, dezvoltare şi marketing producătorilor de bunuri şi furnizorilor de servicii ce au legătură cu această regiune.

Misiunea Transylvania World este de a identifica, de a ajuta la crearea şi de a creşte notorietatea produselor şi serviciilor aferente Transilvaniei, de a le spori profitabilitatea, competitivitatea și durabilitatea, și de a crește cererea și piața de acces internaţional pentru acest sector de activităţi.

În acest sens Transylvania World dezvoltă un brand nou, care include concepte proprii şi sub-branduri, ca elemente ale brand-ului principal, bazate pe adevăr istoric, folclor, tradiţii româneşti şi mitologie dacică.

Asociaţia şi-a început activitatea în 15 mai 2017 şi acceptă diferite tipuri de membri prin a căror contribuţie îşi îndeplineşte misiunea prezentată aici

despre noi

mai multe


© Transylvania World Association | 2023