Eveniment de lansare

Lansarea noului brand al Transilvaniei

Lansarea brandului pentru Transilvania

Lansarea brandului pentru Transilvania face parte din strategia de comunicare, componentă a strategia de brand dezvoltată de asociația Transylvania World.

Ne propunem să organizăm un eveniment festiv, de mare impact mediatic, care să marcheze demararea activității asociației Transylvania World și care să reprezinte punctul zero al campaniilor la nivel internațional ce le vom desfășura prin intermediul activităților și proiectlor noastre.

Data lansării va fi stabilită pentru luna mai 2024, moment în care vom finaliza partea pregătitoare. Până la această dată toate materialele asociației vor deveni versiuni finale și vor fi prezentate în principalele limbi de circulație internațioală, vom organiza departamentele și grupurile de lucru, filialele în străinătate, vom pregăti instrumentele de lucru și strategia de campanie pe zona online, la nivel global.

De asemenea vom finaliza primele standarde pentru produse și servicii, vom încheia primele contracte de licențiere în așa fel încât la momentul lansării să putem demonstra concret modul în care am gândit strategia, felul în care vom promova Lumea Transilvănenă și tot ce este corelat acesteia.

Până la data lansării vom atrage diferite categorii de membrii, vom încheia parteneriate de încredere cu entități a căror suport va fi critic pentru reușita inițiativei, care vor asigura sustenabilitate și oportunități de dezvoltare a brandului la nivel global pe de o parte iar pe de altă parte care vor asigura contactul și legătura reală cu producătorii și furnizorii de servicii din teritoriu.

Totodată vom demara activitatea pe domeniul social și caritabil, vom organiza și ne vom asocia cu inițiative transparente, pentru a ne aduce aportul la sprijinirea categoriilor defavorizate, în special cele din zona montană izolată a Munților Carpați.

Lansarea brandului Transylvania World va fi organizată într-o locatie reprezentativă pentru Transilvania, pentru România în general, cu invitați de top din toate sferele reprezentative din țară și din străinătate, cu participarea mass-mediei și a personalităților care vor accepta titlul și își vor asuma misiunea de „Ambasador al Lumii Transilvănene”.

Vom comunica aici detaliile lansării, pâna la finalul lunii decembrie 2023.

BRAND

mai multe


© Transylvania World Association | 2023