Branduri și sub-branduri

Brandurile și sub-brandurile Transylvania World

Brandurile și sub-brandurile Transylvania World

Transylvania World este primul și singurul brand regional al teritoriului geografic Transilvania, așa cum a fost definit acesta ca fiind ”Lumea Transilvănenană”.

Transylvania World este brandul-mamă al unei clase de branduri și sub-branduri care definesc produse și servicii tradiționale, de origine românească, cu legătură directă ori indirectă la acest teritoriu extins.

Brandul-mamă Transylvania World se referă la Transilvania și împrejurimi în general, având ca scop promovarea Transilvaniei în totalitatea ei, iar brandurile conexe și sub-brandurile definesc categorii și subcategorii de produse, servicii și alte elemente corelate misiunii asumate de asociația Transylvania World.

Pe măsură ce asociația Transylvania World demarează activitățile și proiectele cuprinse în planul de acțiuni generat de strategia de brand, vor fi dezvoltate și înregistrate noi branduri (mărci și logo-uri), ce vor defini aceste clase de produse, servicii și elemente componente.

Brandurile și sub-brandurile vor promova și vor oferi pe de o parte nișelor interesate promisiunea unor produse și servicii originale, tradiționale, clasificate și standardizate, iar pe de altă parte vor ajuta producătorii și furnizorii să se încadreze în aceste standarde, oferindu-le instrumente de promovare la nivel internațional, respectiv un lanț global marketing și de distribuție.

Pentru a proteja viitoarele branduri și sub-branduri din punct de vedere al înregistrării drepturilor de proprietate intelectuală, vom publica aici fiecare nou logo, slogan, etc, pe măsura dezvoltării acestora și după depunerea dosarelor la OSIM și alte organizații internaționale.

Iată câtvea exemple de branduri corelate brandului mamă Transylvania World, pentru câteva categorii principale de servicii și produse ce le vom promova:

Main logo of Transylvania World brand
Main logo of Transylvania World brand
Main logo of Transylvania World brand
Main logo of Transylvania World brand

BRAND

mai multe


© Transylvania World Association | 2023