Clasificări | Sumar

Clasificări și nomenclatoare Transylvania World

Clasificări și nomenclatoare Transylvania World

Odată cu standardele de calitate, Transylvania World dezvoltă sisteme de clasificare și nomenclatoare proprii cu scopul de a repartiza cât mai corect, sistematic, pe clase, tipurile de produse și servicii care au o legătură directă sau indirectă cu termenul „Transylvania”.

Având în vedere unicitatea și gama variată de produse specifice Transilvaniei și a regiunilor învecinate, tradiționale ori în legătură cu branduri globale neproprietare corelate acestei regiuni, diferitele clasificări internaționale nu reflectă, nu au cum, realitatea de piață, respectiv oferta transilvăneană.

Transylvania World clasifică produsele naturale și tradiționale de toate tipurile, ori pe cele legate de branduri corelate, le organizează și emite standarde de calitate pentru acestea, cu obiectivele de a crea un nucleu de producție și un lanț global de distribuție care să-i ofere clientului final garanția calității și a originalității acestora.

Clasificările și nomenclatoarele sunt dezvoltate în cadrul grupurilor de lucru ale asociației, în baza unor strategii de piață complexe, de către specialiștii noștri, după care sunt publicate în secțiunea „clasificare” pentru a putea fi consultate public sau utilizate intern la baza unor instrumente, activități și proiecte.

Una dintre primele clasificări de care ne ocupăm este cea a unităților hoteliere, încercând să dăm un nou sens ideii de cazare în Transilvania, în special pentru turiștii care vizitează România pe nișele reprezentative și specific tradiționale. În baza acestei clasificări și a standardelor corelate vom încerca să creăm un lanț al unităților de cazare, să le licențiem pe cele care oferă un produs turistic autentic, lipsit de kitsch, în conformitate cu personalitatea brandului ce-l dezvoltăm.

Licențiere

mai multe


© Transylvania World Association | 2023