licențiere | sumar

Despre licențierea Transylvania World

Despre licențierea Transylvania World

Licențierea logo-urilor și a tuturor mărcilor înregistrate ale asociației Transylvania World are ca scop, pe de-o parte, transpunerea în practică a promisiunii de brand a producătorilor și furnizorilor privind calitatea și originalitatea produselor și serviciilor transilvănene iar pe de altă parte garantarea publică a acestor calități către clienți, prin intermediul instrumentelor dezvoltate de asociație pentru promovarea produselor și serviciilor transilvănene la nivel internațional.

Aplicarea fizică a etichetelor cu logourile de brand pe produse sau publicarea acestora online, atașată produselor și serviciilor licențiate asigură clienții de respectarea standardelor de calitate dezvoltate de asociație.

Produsele și serviciile transilvănene licențiate se încadrează, printr-un contract încheiat între asociație, producători și furnizori, în povestea brandului Transylvania World conferindu-le acestora originalitate, o legătură directă sau indirectă cu adevărul istoric și cu tradițiile de pe teritoriul Lumii Transilvănene.

Fie că este vorba despre produse alimentare tradiționale, produse naturiste, articole hand-made, filme, literatură, jocuri video, cazare și produse turistice, etc., toate se pot încadra în standardele Transylvania World. Standardele sunt dezvoltate de departamentele și grupurile de lucru ale asociației, de către cercetători și experți pe fiecare domeniu în parte, pe fiecare categorie de produse și servicii.

Producătorii, prin aplicarea logourilor de brand primesc acces la instrumentele de promovare internațională și profită de o serie de beneficii însemnate pentru marketingul și vânzarea produselor și serviciilor proprii la nivel global.

Prin centralizarea brandurilor și managementul unic al acestora, producătorii contribuie alături de asociația Transylvania World la promovarea generală a Transilvaniei, a produselor și tradițiilor românești, la creșterea notorietății brandului mamă, ca mai apoi notorietatea să se redistribuie pe categorii de produse și servicii, respectiv spre fiecare producător și furnizor în parte.

Veniturile realizate de asociația Transylvania World prin licențiere, reprezentând procentaje nesemnificative din cifra de afaceri a producătorilor și furnizorilor, se constituie în una dintre sursele de auto-finanțare ale asociației prin care investim în activitățile și proiectele de dezvoltare permanentă a brandului mamă.

Prin procesul de licențiere construim alături de producători și furnizori, alături de partenerii privați, publici și public-privați, un brand puternic, de top global, care să aducă atât beneficii individuale producătorilor dar și beneficii la nivel de țară, României.

Licențiere

mai multe


© Transylvania World Association | 2023