Marca Transilvaniei

Marca Transilvaniei ca proprietate intelectuală

Marca Transilvaniei ca proprietate intelectuală

Marca Transilvaniei, Transylvania World, reprezintă suma elementelor de brand înregistrate oficial de către asociație, prin intermediul organismelor acreditate (OSIM și alte organisme internaționale). Brandul Transylvania World, în termeni de marketing, reprezintă totalitatea elementelor de brand, inclusiv loialitatea și notorietatea brandului, iar mărcile de brand reprezintă practic partea concretă, dreptul de proprietate intelectuală înregistrat și protejat de lege.

Definim în mod generic brandul sau marca Transilvaniei, Transylvania World, pe înțelesul tuturor, dar din punct de vedere pur profesional, termenul „marcă” îl folosim pentru logourile de brand, sloganurile, conceptele de brand și toate elementele ce presupun drepturi de proprietate intelectuală.

Asociația Transylvania World va înregistra o marcă-mamă colectivă, mărci de certificare și mărci privind indicațiile geografice, așa cum sunt ele definite de OSIM pentru România. De asemenea, asociația va demara procedurile de înregistrare a tipurilor de mărci similare sau corespondente prin alte organisme internaționale pentru celelalte țări din întreaga lume.

Transylvania World este un brand de țară, al României, dezvoltat de asociația Transylvania World în regim privat, non-profit, cu scopul de a îndeplini misiunea asumată de asociație. Transylvania World nu se substituie administrației centrale sau locale din România, ci, datorită motivelor arătate în secțiunea „Motivația brandului”, pentru care o administrație nu poate din punct de vedere principial să se implice într-un astfel de proiect, își propune să colaboreze cu mediul public pentru realizarea obiectivelor statutare de promovare a Transilvaniei și a tot ce este corelat acestui teritoriu extins.

Licențiere

mai multe


© Transylvania World Association | 2023