Administrație centrală

Parteneriate și inițiative la nivel guvernamental pentru Transylvania World

Parteneriate și inițiative la nivel guvernamental pentru Transylvania World

Administrația centrală a României, în principal Guvernul României, dar nu numai, este cea care schițează și pune în practică strategiile naționale pe diverse domenii de activitate. Majoritatea acestora au o legătură directă sau indirectă cu activitățile pentru dezvoltarea brandului la care lucrează asociația Transylvania World.

Din totalul ministerelor, 19 implementeaza strategii și proiecte corelate celor prezentate de noi la secțiunile activități, proiectele, licențiere și brand, după cum urmează: afaceri europene, agricultură, cercetare, comunicații, cultură, economie, externe, finanțe, fonduri europene, interne, mediu, mediul de afaceri, muncă, păduri, românii de pretutindeni, sănatate, sport, transporturi și turism.

În acest sens, asociația Transylvania World a transmis o scrisoare de intenție Guvernului României, adresată Primului Ministru, prin care prezentăm asociația, misiunea ei, punctele comune statutare ale asociației cu cele din programul de guvernare, și propunem încheierea unui Memorandum de Înțelegere între guvern și asociație în vederea îndeplinirii misiunii asumate.

Vom comunica aici răspunsul Guvernul României precum și concluziile la care s-a ajuns, în măsura în care răspunsul va fi pozitiv.

Membri

mai multe


© Transylvania World Association | 2023