Brand Growers

parteneriate cu agenții de brand growing

Membri și parteneriate cu agenții de brand growing

Dezvoltarea brandului Transylvania World presupune o serie foarte largă de activități destinate brand-growing-ului. De la acțiuni corelate activităților și proiectelor asociației, atât în România cât și la nivel internațional, până la, sau în special, la asistența membrilor noștri ori a licențiaților care întemeiază afaceri noi, ori care desfășoară deja activități economice și au nevoie de consultanță de specialitate pe zona de branding, respectiv marketing și comunicare.

Mii de tipuri de produse și servicii din întreaga lume au o conexiune directă sau indirectă cu termenul „Transilvania”. Prin standardizare, o parte a acestor produse și servicii devin licențiabile și se vor încadra în brandul Transylvania World.

Fie că discutăm despre resursele proprii ale fabricaților, fie că discutăm de activități centralizate finanțate din taxele de licențiere sau fie că utilizăm resurse din parteneriatele încheiate cu autoritățile administrației centrale și locale, există și va apărea un necesar substanțial de expertiză, consultanță și mentenanță pe segmentul complex de brand growing.

Furnizorii de servicii de marketing, corelate tuturor activităților de brand-growing, și nu numai,  care doresc să devină membrii ai asociației, sau parteneri, ne pot contacta aici pentru a lua legătura cu noi.

Membri

mai multe


© Transylvania World Association | 2023