Cercetători

Membri cercetători Transylvania World

Membri cercetători Transylvania World

Cercetarea reprezintă baza activității de pornire a activității asociației Transylvania World. Am întreprins activități premergătoare de cercetare din care a reieșit motivarea, oportunitatea și potențialul dezvoltării unui brandul global, românesc, pentru Transilvania; am desfășurat activități de cercetare pentru dezvoltarea bazei conceptuale a brandului și demarăm altele pe diverse zone, în principal pe partea de produse și servicii licențiabile Transylvania World.

În continuare, prin atragerea de membrii, cercetători, atât în domeniul istoric, etnografic dar și pe multe alte domenii în legătură cu misiunea asumată a asociației, pe diverse domenii economice, vom îmbunătăți și vom dezvolta permanent baza conceptuală și baza licențiabilă, vom trage concluzii și vom iniția proiecte menite să ducă la creșterea brandului și clasarea acestuia între cele mai cunoscute și îndrăgite ale lumii.

Vom demara parteneriate cu entități din domeniul cercetării, în special universități, cu cercetarea reprezentată la nivelul administrației centrale și locale, cu diverși cercetători axați pe probleme specifice în legătură cu brandul ce îl dezvoltăm.

De asemenea, vom iniția proiecte finanțate cu fonduri europene, tot în parteneriat cu astfel de entități, încercând să maximizăm potențialul de dezvoltare al brandului, utilizând cât mai mult posibil fonduri nerambursabile, ca avantaj al perioadei în care ne regăsim.

Cercetătorii care doresc să devină membrii ai asociației și să colaboreze cu noi, ori entitățile persoane juridice, ne pot contacta aici și îi incurajăm să nu ezite în a demara discuții cu Transylvania World.

Membri

mai multe


© Transylvania World Association | 2023