Experți

Experți, membri Transylvania World

Experți, membri Transylvania World

Una dintre componentele misiunii asumate de către asociația Transylvania World este promovarea produselor și serviciilor în legătură cu termenul „Transylvania”, la nivel global. Brandul pe care îl dezvoltăm este rodul cercetării și al strategiei asociației, în parteneriat cu experții care ni se alătură pentru dezvoltarea, între altele, a standardelor pentru produse și a standardelor pentru servicii, baza procesului de licențiere Transylvania World.

În acest sens, sunt bine-veniți și așteptați în rândurile asociației membrii cu expertiză pe diverse domenii, specialiști care, în cadrul grupurilor de lucru pentru standarde, alături de membrii producători și furnizori, să ajute la transpunerea promisiunii de brand în practică, având ca rezultat un set de produse și servicii de calitate maximă.

Fie că vor lucra voluntari alături de noi, remunerați din veniturile de licențiere, ori parte a unor proiecte pe fonduri europene nerambursabile, experții Transylvania World reprezintă garanția dezvoltării unor standarde eficiente, la zi, care să asigure o egalitate în competiția cu alte standard globale și acceptabilitate la nivel international, la nivelul distribuitorilor pentru produsele și serviciile Transylvania World.

Experții care doresc să devină membrii ai asociației și să colaboreze cu noi ne pot contacta aici și îi incurajăm să nu ezite în a demara discuții cu Transylvania World.

Membri

mai multe


© Transylvania World Association | 2023