Membri | Sumar

Despre membri Transylvania World

Despre membri Transylvania World

Asociația Transylvania World își îndeplinește misiunea asumată conform statutului asociației, prin intermediul conducerii asociației, a diferitelor categorii de membrii, organizați în grupuri de lucru formate din membrii fondatori și aspiranți. De asemenea, asociația încheie parteneriate cu entități publice și private, ori public-private, cu scopul identificării și/sau realizării activităților și proiectelor sale.

Având în vedere spectrul larg al activităților asociației, grupurile de lucru sunt structurate inițial după cum urmează: grupul membrilor activi (conducere și execuție), producători de bunuri, furnizori de servicii, distribuitori, brand growers, advertisers, „ambasadori”, administrație centrală, administrație locală, cercetători, experți, studenți și „Prietenii Transilvaniei”.
Cei din urmă, „Prietenii Transilvaniei”, sunt membrii simpatizanți ai asociației, fără drepturi și obligații, care își manifestă aprecierea față de misiunea asumată, și care doresc să susțină într-un fel sau altul activitatea Transylvania World.

Diferitele categorii de membrii ai asociației îndeplinesc un rol critic în cadrul grupurilor de lucru, atât la nivelul pregătirii standardelor, respectiv a dezvoltării procesului de licențiere, cât și pentru identificarea și execuția activităților și proiectelor, menite să crească și să promoveze brandul Transylvania World la nivel global.

Membri

mai multe


© Transylvania World Association | 2023