Studenți

Studenți conectați la brandul pentru Transilvania

Studenți conectați la brandul pentru Transilvania

Studenții reprezintă categoria de cercetători, experți în devenire, reprezentanți ai mediului public și ai celui privat, a căror activitate și suflu tânăr va contribui la dezvoltarea în timp al unui brand puternic global, românesc, de mare prestigiu și de mare impact economic și social-cultural.

Așteptăm cu mare interes adeziunea studenților la asociația Transylvania World, contribuția lor la dezvoltarea brandului, și în special impactul ideilor noi și a inovației adusă de mințile tinere.

Având în vedere diversitatea domeniilor de activitate în legătură cu brandul Transylvania World, a activităților și proiectelor asociației, orice student din țară sau străinătate, își poate găsi locul în rândurile noastre. Sperăm ca odată cu dezvoltarea asociației, o parte din studenții cu care vom colabora, să rămână ancorați în rândurile noastre, fie ca voluntari, fie ca angajați ori parteneri.

Studenții care doresc să devină membrii ai asociației și să colaboreze cu noi ne pot contacta aici și îi incurajăm să nu ezite în a demara discuții cu Transylvania World.

Membri

mai multe


© Transylvania World Association | 2023