Magazine online Transilvania

Magazine online pentru Transilvania cu produse naturale și tradiționale hand-made

Magazine online pentru valorificarea resurselor

Dezvoltăm două tipuri de magazine online, alături de portalul de promovare turistică a Transilvaniei. Un magazin online se referă la produsele naturale alimentare iar altul se referă la produsele hand-made transilvănene.

Ambele magazine online au la baza un alt proiect al asociației, dezvoltarea clasificărilor și standardelor proprietare pentru serviciile și produsele asociate Lumii Transilvănene. Prin cercetare și standardizare se impun norme de calitate producătorilor, astfel încât produsele promovate prin intermediul celor două portaluri să asigure garanția la nivel internațional privind calitatea și originalitatea lor transilvăneană.

Magazinele online vor face parte integrantă din lanțul global de distribuție al Transylvania World, instrumente de bază pentru promovarea și valorificarea produselor transilvănene, și indirect pentru promovarea teritoriului și tradițiilor Lumii Transilvănene la nivel internațional.

Magazinul online pentru produsele alimentare naturale va promova atât produse naturale finite cât și materie primă naturală de origine transilvăneană pentru producătorii din străinătate ce doresc să se licențieze cu asociația Transylvania World. Portalul pentru produse hand-made va promova tipul de comerț „gift shop”, exclusivist prin faptul că va scoate spre valorificare doar produse lucrate manual de meșteșugari și artiști din spațiul Lumii Transilvănene.

Portalul de promovare turistică a Transilvaniei precum și cele două magazine online vor promova brandul pentru Transilvania, logo-urile de brand, astfel încât pe ansamblu, alături de celelalte activități ale asociației, să creștem în permanență și exponențial notorietatea Lumii Transilvănene în lume.

Proiecte

mai multe


© Transylvania World Association | 2023