Portal turistic Transilvania

Portal de promovare și servicii turistice pentru Transilvania

Portalul de promovare turistică al Transilvaniei

Unul dintre principalele proiecte ale asociației este dezvoltarea unei rețele de portaluri comerciale online, reunite într-un singur punct de acces, de prezentare a Lumii Transilvănene. Totodată această rețea va oferi un asamblu de servicii dedicate în special turiștilor din străinătate, dar și mediului intern.

Portalul turistic va avea la bază un set de clasificări proprietare ale serviciilor turistice și un set de standarde pe care asociația le dezvoltă și le impune furnizorilor de servicii. Rețeaua va face parte integrantă din lanțul global de distribuție al produselor și serviciilor transilvănene, în componența căruia intră filialele din străinătate ale asociației și distribuitorii parteneri.

Elementul cheie al acestui proiect îl constituie standardizarea pentru unitățile de cazare, un set de norme și condiții pe care le impunem pensiunilor, cabanelor și hotelurilor din spațiul transilvănean cu scopul de a promova un turism autentic, traditional, rustic, lipsit de orice elemente de kitsch. Vom licenția doar unitățile de cazare ce oferă servicii conforme normelor internaționale și care prin localizare, aspect și serviciile aferente lasă turistului străin o impresie ireproșabilă și unică, conformă imaginii brandului, respectiv a structurii sale conceptuale.

În paralel cu standardele hoteliere, dezvoltăm standarde pentru produsele alimentare și nealimentare hand-made transilvănene, astfel că odată cu calitatea serviciilor de cazare vom impune servicii aferente agro-turistice de calitate și unice, precum și o gamă de produse de tip „cadouri” și ”suveniruri” hand-made care să reflecte tradițiile și originalitatea transilvănenă.

Definim pachete de servicii turistice dedicate unor nișe de turiști ce lipsesc astăzi din spectrul celor care vizitează Transilvania, tocmai pe motivul lipsei unui brand internațional puternic și a unor standarde care să genereze genul de servicii turistice care să li se adreseze.

Există o strategie clară și bine definită pentru dezvoltarea și lansarea acestui proiect de promovare turistică internațională a Transilvaniei, pe care nu o listăm aici dar care se va regăsi concret în portalul pe care asociația îl va lansa în curând.

Proiecte

mai multe


© Transylvania World Association | 2023