Implementarea brandului

Activități de implementare a brandului pentru Transylvania

Implementarea brandului Transylvania World

Implementarea brandului Transylvania World se va face în baza strategiei de marketing și celei de comunicare dezvoltate de asociație.

Dezvoltarea și promovarea unui brand global implică investiții enorme și timp îndelungat. În acest sens, asociația Transylvania World a gândit o strategie de dezvoltare a brandului bazată pe mediul online și viralitate, care să reducă drastic nevoia de investiție în publicitate și care să scurteze la maxim timpul de creștere a notorietății brandului.

Am gândit metode și instrumente care permit auto-finanțarea, strategii de atragere și preluare a notorietății brandurilor globale neproprietare corelate Transilvaniei. Aducem sub aceași umbrelă elemente, situații, experți și personalități, activități și proiecte care reunite se susțin reciproc și care însumează o putere mediatică online, o masă critică, suficient de largă pentru a putea disemina și promova online prin viralitate noul brand.

Din rațiuni de confidențialitate, pentru protecția acestei inițiative, am prezentat doar anumite componente ale strategiei de marketing și a celei de comunicare, suficiente pentru a reda o imagine de ansamblu asupra inițiativei de brand, fără înă a pune în pericol și a expune elementele strategice ce ar putea fi preluate de o potențială concurență internațională.

Pornim la drum cu avantajul primului jucător, cu avantajul de a fi situați în România, pe teritoriul mamă al brandului, cu avantajul unei echipe de management tinere, de excepție, la care se vor alătura pe parcurs entități de top ce vor asigura reușita inițiativei, dezvoltarea unui brand puternic la nivel global, așa cum o merită pe bună-dreptate România.

BRAND

mai multe


© Transylvania World Association | 2023